Filmhuis Zevenaar sluit zich aan bij Cineville

Als Filmhuis Zevenaar maken wij weer een grote stap, per 4 februari 2021 zijn wij aangesloten bij Cineville, het landelijke platform voor iedereen die van film houdt. Met de Cinevillepas kijk je elke maand oneindig veel films bij de 50 aangesloten filmtheaters door heel Nederland. Al meer dan 50.000 filmliefhebbers hebben zich bij Cineville aangesloten. Met de Cinevillepas stil je niet alleen je filmhonger, je steunt er ook filmmakers en de onafhankelijke filmtheaters mee. Want 90% van de bijdrage gaat naar het filmtheater zelf. Ook tijdens de lockdown kun je met de Cinevillepas genieten van de Filmhuisfilms via de online streaming service “Vitamine Cineville”.

 

 

 

 


Enthousiast over deze keuze!
“Filmhuis Zevenaar is er voor iedereen, jong en oud. Wij voorzien in films die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Bij ons kun je laagdrempelig op filmavontuur. Aansluiten bij Cineville past bij de vernieuwde weg die het Filmhuis Zevenaar is ingeslagen. Hopelijk spreken wij hiermee ook de jongere doelgroep aan. In Gelderland zijn de Filmtheaters in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Wageningen aangesloten en Filmhuis Zevenaar kon niet achterblijven.” Aldus een enthousiaste Harri de Vries, voorzitter van Filmhuis Zevenaar.

Sluit jij je ook aan bij de grootste club filmliefhebbers van Nederland?
Op www.cineville.nl ontdek je wat je niet wilt missen en vind je de complete filmagenda van alle filmtheaters aangesloten bij Cineville. Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in het Filmhuis Zevenaar of één van de andere 49 filmtheaters. Een lidmaatschap kost € 21,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je zelfs maar € 17,50 per maand.

Cineville is ervan overtuigd dat de wereld van film een eindeloos rijke en fabelachtige plek is. Een plek waarin de hele wereld zit verstopt: van hilarisch tot bloedernstig, van wreed tot poeslief en van heerlijk oppervlakkig tot brein krakend.

Hoe werkt het?
Een Cinevillepas kunnen bezoekers aanvragen via cineville.nl/pas. Daarna kun je onbeperkt Cineville kaartjes bestellen op de website van Filmhuis Zevenaar www.filmhuiszevenaar.nl. Klik op een film, kies een datum en tijd en geef aan dat je een Cinevillepas hebt. Je krijgt automatisch een e-ticket toegestuurd naar het emailadres dat is gekoppeld aan je account bij Cineville.
Neem het e-ticket mee naar de kassa van Filmhuis Zevenaar samen met je Cinevillepas en laat deze beide scannen. Dit is erg belangrijk, omdat alleen zo de bestelling geverifieerd wordt en Filmhuis Zevenaar uitbetaald  krijgt voor het ticket. Tickets zijn tot 30 minuten voor aanvang van de film online te reserveren en tot 5 minuten voor de film begin kun je het gereserveerde kaartje afhalen bij de kassa. En dan kan het filmkijken beginnen!