Filmhuis Zevenaar sluit zich aan bij Cineville

Als Filmhuis Zevenaar maken wij weer een grote stap, per 4 februari 2021 sluiten wij ons aan bij Cineville, het landelijke platform voor iedereen die van film houdt. Met de Cinevillepas kijk je elke maand oneindig veel films bij de 50 aangesloten filmtheaters door heel Nederland. Al meer dan 50.000 filmliefhebbers hebben zich bij Cineville aangesloten. Met de Cinevillepas stil je niet alleen je filmhonger, je steunt er ook filmmakers en de onafhankelijke filmtheaters mee. Want 90% van de bijdrage gaat naar het filmtheater zelf. Ook tijdens de lockdown kun je met de Cinevillepas genieten van de Filmhuis films via de online streaming service “Vitamine Cineville”.

Waarom deze keuze?
“Het Filmhuis Zevenaar is er voor iedereen, jong en oud. Wij voorzien in films die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Bij ons kun je laagdrempelig op filmavontuur.
Aansluiten bij Cineville past bij de vernieuwde weg die het Filmhuis Zevenaar is ingeslagen. Hopelijk spreken wij hiermee ook de jongere doelgroep aan. In Gelderland zijn de Filmtheaters in Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen en Wageningen aangesloten en het Filmhuis Zevenaar kon niet achterblijven.” Aldus een enthousiaste Harri de Vries, voorzitter Filmhuis Zevenaar.

Sluit je ook aan bij de grootste club filmliefhebbers van Nederland!
Op www.cineville.nl ontdek je wat je niet wilt missen en vind je de complete filmagenda van alle filmtheaters aangesloten bij Cineville. Met de Cinevillepas ga je onbeperkt naar de film in het Filmhuis Zevenaar of één van de andere 49 filmtheaters.

Een lidmaatschap kost € 21,- per maand. Ben je onder de 30? Dan betaal je zelfs maar € 17,50 per maand.

Cineville is ervan overtuigd dat de wereld van film een eindeloos rijke en fabelachtige plek is. Een plek waarin de hele wereld zit verstopt: van hilarisch tot bloedernstig, van wreed tot poeslief en van heerlijk oppervlakkig tot brein krakend.

Hoe werkt het?
Een Cineville pas kunnen bezoekers aanvragen via cineville.nl/pas.
Daarna kunnen ze onbeperkt Cineville kaartjes bestellen op de website van Filmhuis Zevenaar www.filmhuiszevenaar.nl. Klik op een film, kies een datum en tijd en daarna kunnen ze aangeven dat ze een Cinevillepas hebben. Ze krijgen automatisch een e-ticket toegestuurd naar het emailadres dat is gekoppeld aan hun account bij Cineville.
Het e-ticket nemen ze mee naar de kassa van Filmhuis Zevenaar samen met de Cinevillepas en ze laten deze beide scannen. Dit is belangrijk omdat zo de bestelling geverifieerd wordt en Filmhuis Zevenaar uitbetaald  krijgt voor het ticket. Tickets zijn tot 30 minuten voor aanvang van de film online te reserveren en tot 5 minuten voor de film begin kunnen ze hun gereserveerde kaartje afhalen bij de kassa. En dan kan het filmkijken beginnen!