Bezoek je een film?

Dit zijn de 1,5 meter regels voor een bezoek aan Filmhuis Zevenaar(FHZ):

1 Als je naar FHZ komt, gaan we ervan uit dat je geen hoest-, verkoudheids- of koortsverschijnselen hebt. De overheid verplicht ons bij binnenkomst te vragen of je ziekteverschijnselen hebt. Bij twijfel vragen we je thuis te blijven ( of naar huis te gaan).

2. Filmtickets liefst online kopen, dus ook betalen!! Mocht dit niet lukken, kun je in het Filmhuis alleen pinbetalingen doen. Reserveren is per 1 juli niet meer verplicht, maar wordt wel door ons aanbevolen omdat wij nog steeds maar 17 mensen in de filmzaal kunnen toelaten om de 1,5 meter regel te handhaven.

3. Er zijn voldoende hygiënemaatregelen om bezoekers en medewerkers te beschermen; contactpunten worden na iedere voorstelling schoongemaakt.

4. Een filmticket is inclusief consumptie. De voorstellingen zijn zonder pauze.

5. De bar is voor aanvang van de film open om consumptie te halen, deze mag mee de filmzaal in. De bar sluit na aanvang van de laatste film, in de middag om 15:00 uur en in de avond om 20:30 uur.

6. FHZ hanteert een vaste zaalbezetting van maximaal 17 personen per zaal, zodat we de 1,5 meter afstand kunnen houden.

7. Er mogen maximaal 2 personen naast elkaar zitten in de zaal. Verder geldt de 1,5 meter afstand. Onze medewerker wijst de plaatsen aan.

8. Rolstoelplaatsen moeten online geboekt worden. Wij hebben 2 rolstoelplaatsen per zaal.

9. Er geldt eenrichtingsverkeer in het pand. Zo zorgen wij ervoor dat bezoekers elkaar zo min mogelijk kruisen op korte afstand.

10. Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film naar de Turmac Cultuurfabriek. Zo kunnen we de bezoekersstromen goed spreiden.

11. Ga voorafgaand aan je bezoek thuis naar het toilet zodat dit tijdens de film zoveel mogelijk vermeden kan worden.

12. Loop direct na afloop van de film rustig naar buiten. De bar is gesloten.

13. In onze communicatie en regels volgen wij ten alle tijden de voorschriften van het RIVM en de filmbond NVBF; Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters.

14. Medewerkers van FHZ zien toe op handhaving van de regels en kunnen bezoekers hierop aanspreken.

15. We zijn er voor elkaar. Samen maken we een bezoek aan Filmhuis Zevenaar prettig en voor herhaling vatbaar.

16. Donateur / vriend worden? Geef je op via de site.

Corona Scherm

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding voor een uitvergroting.