Enthousiast geworden over het Filmhuis? En zin in korting?

Donateur worden
Je bent al donateur voor € 25,00 per jaar! Bij elke film- en podiumvoorstelling krijg je € 2,50 korting op je ticket. En dat is nog niet alles, je kunt ook een tweede persoon naar keuze meenemen tegen deze kortingprijs
Vriend(in) worden
Je kunt er ook voor kiezen om vriend(in) te worden voor minstens € 40,00 per jaar. Je krijgt dezelfde korting op je ticket als de Donateurs en geeft ons Filmhuis, dat volledig op vrijwilligers draait, een extra financieel steuntje in de rug. Filmhuis Zevenaar heeft een ANBI status, dus je kunt jouw gift ook nog eens opvoeren als aftrekpost bij je belastingaangifte. Kijk voor de voorwaarden op de website van de belastingdienst.
Looptijd lidmaatschap
Zowel voor donateurs als vrienden van het Filmhuis loopt het lidmaatschap het aanmeldjaar van 1 januari tot en met 31 januari het jaar daarop volgend.
De daarop volgende jaren loopt het lidmaatschappen van 1 februari t/m 31 januari het jaar daarop volgend.
Word je lid na 30 juni, dan betaal je voor dat jaar de helft van de vereiste lidmaatschapsbijdrage.
Betaling lidmaatschap
Maak bij aanmelding het bedrag van jouw gekozen lidmaatschap over op onze donateursrekening
NL44 RABO 0138 6458 25 ten name van Filmhuis Zevenaar. Vermeld bij je betaling postcode en huisnummer, zodat we weten dat het geld van jou komt.
Automatische betaling lidmaatschap
Ook kun je ons een machtiging toesturen om de lidmaatschapsbijdrage automatisch (één keer per jaar op ± 25 januari) van je rekening te mogen afschrijven, zo beschik je altijd over een geldige lidmaatschapspas. Stuur voor afgifte van een machtiging tot automatische betaling een e-mail naar donateur@filmhuiszevenaar.nl vermeld in deze machtigingsmail je achternaam (zoals deze bij je bank of giro geregistreerd staat) en het IBAN-nummer.

Aanmelden als donateur of vriend(in)

Voornaam*

Achternaam*

Straatnaam*

Huis Nr.*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Donateurskeuze*  Donateur - € 25,00 (per jaar) Vriend(in) - € 40,00 (per jaar) Vriend(in) - € 20,00 van 1 jul t/m 31 jan (half jaar) Donateur - € 12,50 van 1 jul tm 31 jan (half jaar)


Betalingskeuze*  Ik wacht op een factuur Ik maak nu zelf het gekozen bedrag al over Ik machtiging Filmhuis Zevenaar om jaarlijks mijn lidmaatschapsbijdrage automatisch af te schrijven
IBAN-nummer alleen
bij afgifte machtiging


Neem onderstaande
code over
captcha


 

 

Wil je weten over hoe we je privacy waarborgen? Lees dan ons Privacy beleid.