Filmhuis Zevenaar start met Drive in Bioscoop

De lockdown duurt te lang en daarom heeft Filmhuis Zevenaar besloten om de Cultuurhal van de Turmac Cultuurfabriek om te toveren tot een drive in bioscoop, om zo het publiek toch van mooie films te kunnen laten genieten. Vanaf april zal er elke eerste en derde donderdag van de maand een arthouse film worden vertoond. De titel van de film blijft nog even geheim en wordt via social media bekend gemaakt. Uiteraard staat de veiligheid voorop. Voor de persoon die het snelst reserveert, is er een gratis toegangskaart beschikbaar t.w.v. € 15,-.

Veiligheid staat voorop
De Drive in is volledig volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM ingericht en niks is aan het toeval overgelaten. De bezoekers blijven in hun eigen auto zitten. Wel is het mogelijk gebruik te maken van het toilet.

Logistiek
De auto’s kunnen via de achterzijde van de Turmac Cultuurfabriek naar binnen. Hier staat een gastvrouw de gasten op te wachten, de toegangskaart wordt gecontroleerd waarna men de auto begeleidt naar een aangewezen parkeervak in de Cultuurhal. Er is plek voor 20 auto’s en per auto mogen er maximaal 4 personen inzitten.

Drankjes, popcorn en snacks
Drankjes, popcorn en snacks worden op veilige afstand aangeboden en kunnen per pin contactloos worden afgerekend.

Reserveren
Kaartjes a € 15,- per auto kunnen worden gereserveerd via antwoord@filmhuiszevenaar.nl.
Meer informatie vind je hier binnenkort.

25.3.2021
 

Comments are closed.