Elk jaar in september starten wij het Kidsfilm-seizoen met de Opa&Oma-dagen. Ook dit jaar is dat weer het geval en wel op zondag 16, woensdag 19 en zondag 23 september.

Om 14.30 uur draaien we dan de film Casper en Emma maken theater, een vrolijke film voor de allerjongsten. Opa en Oma mogen die dagen gratis mee. 

Casper en Emma maken theater

De kleuterschool van Casper en Emma zamelt elk jaar geld in voor het goede doel. Dit jaar willen ze een weeshuis in India zonder elektriciteit helpen. Nadat ze een bezoekje hebben gebracht aan een theater komen Casper en Emma op een geweldig idee; ze gaan een toneelstuk maken! En wel eentje over kaarsen die licht geven in het donker.
Maar ze kunnen natuurlijk geen voorstelling maken zonder de hulp van Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels. Zal het Casper en Emma en de klas lukken genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een vrolijk en spannend avontuur vol met leuke liedjes, voor de allerkleinsten.
Casper & Emma maken theater is alweer de vijfde bioscoopfilm over het bekende tweetal. Naar de bekende Noorse boekenserie ‘Karsten og Petra’ van Tor Åge Bringsværd.