Mysterieus aanbod uit New York
Regisseur: Bart Freundlich - Julianne Moore, Michelle Williams, Billy Crudup - Verenigde Staten - 2019 - 1 uur 52 minuten

Isabel is de manager van een weeshuis in India en reist naar New York om zakenvrouw Theresa te ontmoeten, die haar weeshuis mogelijk een grote som geld wil schenken. In ruil daarvoor wil ze Isabel inlijven bij haar organisatie. Het is een lastige keuze om haar weeskinderen achter te laten, maar ze hebben het geld hard nodig. Om elkaar beter te leren kennen nodigt Theresa Isabel uit voor de bruiloft van haar dochter. Maar als bij de ontmoeting van vrienden en familie blijkt dat Theresa getrouwd is met Isabel’s ex, slaat bij Isabel de argwaan toe. Is het toeval dat de vrouw 20 miljoen dollar aan háár weeshuis wil doneren? Of weet ze iets af van het geheim dat Isabel met haar ex deelt? Isabel wordt geconfronteerd met haar verleden en voor een groot, moreel dilemma geplaatst.
De film is een Amerikaanse remake van een Scandinavische film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven in samenwerking met regisseur Bart Freudlich.

SPEELTIJDEN