In het kader van Happy Body and Mind kun je voor €7,- naar deze zomerse romantische komedie over een hoogleraar die na zijn pensioen verhuist naar een vervallen familiepaleis en ontdekt dat het nooit te laat is voor de liefde.
Regisseur: Gianni Di Gregorio - Gianni Di Gregorio, Simone Colombari - Italië - 2022 - 1 uur 37 minuten

Op zondag 28 januari van 10.00 tot 17.00 uur verwelkomen wij jou bij het Happy Body en Mind Evenement. Een dag gewijd aan het versterken van je lichaam, geest en het vinden van geluk in kleine momenten.

Astolfo moet zijn appartement in Rome uit omdat zijn huurcontract afloopt. Noodgedwongen moet de goedhartige hoogleraar zijn intrek nemen in het grote, afgelegen huis van zijn familie op het platteland van de Abruzzen, waar hij al jaren niet meer is geweest. Daar treft hij een ongenode gast aan. De zwerver mag echter blijven en het gezelschap wordt zelfs nog uitgebreid met een gepensioneerde kok en een jonge klusjesman. Hun dagen brengen ze in rust en harmonie door met het spelen van spelletjes. Als hij kennismaakt met een charmante dame van zijn leeftijd raakt de professor behoorlijk van de kook. Aangemoedigd door zijn trouwe medebewoners, zet hij uiteindelijk een moedige stap.

SPEELTIJDEN