Het bewogen leven van André Hazes
Regisseur: Diederick Koopal - Martijn Fischer, Hadewych Minis, Fedja van Huêt, Marcel Hensema, Raymond Thiry - Nederland - 2015 - 1 uur 40 minuten

Bloed Zweet &Tranen is de eerste bioscoopfilm over het bewogen leven van icoon en volkszanger André Hazes. We zien de drie belangrijke fases in Hazes’ leven: zijn jeugd in de jaren zestig, zijn doorbraak als zanger in de jaren tachtig en het jaar 2000: zijn laatste levensjaar. Een innemend en oprecht maar ook tragikomisch verhaal over zijn leven.

Voor regisseur Diederick Koopal was Martijn Fischer als André Hazes een logische keuze. “Ik geloof in hem. Er is één André Hazes en er is één Martijn Fischer. Het is een eer om met beide te mogen werken.”

Martijn Fietser over zijn nieuwe uitdaging: “Film vraagt echt iets anders van mij als acteur dan de musical terwijl het personage mij bekend is. Het bijzondere is dat het script ook een heel ander deel van Hazes’ leven belicht. Bloed, zweet & tranen is een heel mooie kers op de toch al zo mooie taart.”

SPEELTIJDEN