Bridgets gekluns blijft onweerstaanbaar
Regisseur: Sharon Maguire - Renee Zellweger, Colin Firth, Jim Broadbent, Emma Thompson - Groot Brittannië - 2016 - 2 uur 3 minuten

Bridget Jones is terug. Dit populaire boekpersonage dat uitgroeide tot filmicoon, mag het voor de derde keer proberen in de bioscoop. En ze is verrassend leuk! Deze zelfspot en onderkoelde humor zie je tegenwoordig nog maar weinig in Britse komedies. Opnieuw is Renee Zellweger niet bang zichzelf belachelijk te maken, al weigerde ze ditmaal wel kilo’s aan te komen voor haar rol!

‘En ze leefden nog lang en gelukkig!‘ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones. Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan.
Maar dan ontmoet ze de onweerstaanbare Amerikaan Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op zijn kop. Deze man heeft alles wat de Brit Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en nu weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is.

SPEELTIJDEN