Smaakvol drama
Regisseur: John Wells - Bradley Cooper, Daniel Bruhl, Omar Sy, Uma Thurman, Emma Thompson - Groot Brittannië/Verenigde Staten - 2015 - 1 uur 40 minuten

In Burnt speelt Bradley Cooper de rol van chef-kok Adam Jones. Hij heeft aan de culinaire top gestaan, maar is alles kwijtgeraakt door een wild leven met drank en drugs. Nadat hij enige tijd niet in de keuken heeft gestaan, besluit hij zijn beroep weer op te pakken. Hij brengt het meest vakkundige team samen, met als doel het beste restaurant ooit in Londen op te richten. Zal het hem met de hulp van souschef Michel (Omar Sy, Intouchables), de beeldschone Helene, therapeute dr. Rosshilde (Emma Thompson) en de rest van zijn team lukken om opnieuw aan de top te komen en die derde Michelinster te verdienen?

Waar voedsel twintig jaar geleden brandstof voor het lichaam was, is het nu een manier van leven. Kookboeken zijn immens populair en de keuken is de hoeksteen van de samenleving. Op deze gedachte bouwt regisseur John Wells voort. Burnt is een smaakvol drama geworden waar je niet met een lege maag naar toe moet. De smakelijkste gerechten worden op het doek bereid en je ondergaat die beelden watertand in je stoel.

SPEELTIJDEN