Casper en Emma op jacht naar de schat
Vriendschap, de grootste schat van allemaal!
Land:
Noorwegen
Release datum:
2018
Duur:
1 uur 14 minuten
Regisseur:
Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss
Acteurs:
Stemmen: Tijs Pacanda, Lola Sterre van den Broek, Lux Parser, Lotte Heijs
Kijkwijzer:

Info

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus.

Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven. Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien!
De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!

Zondag 15 september is weer onze jaarlijkse Opa&Oma-dag. U kunt dan gezellig met uw kleinkinderen naar de kidsfilm Casper en Emma op jacht naar de schat.

Opa’s en oma’s hebben die middag gratis toegang, de toegangsprijs voor de kleinkinderen bedraagt €7,00. Vergeet niet tijdig voor zowel opa’s en oma’s als de kleinkinderen te reserveren, want deze voorstelling is snel uitverkocht. De voorstelling begint om 15.00 uur.

SPEELTIJDEN

Comments are closed.