Een satire om van te smullen waarin een miljardair besluit een film te maken met 2 topacteurs die elkaar niet kunnen luchten of zien.
Regisseur: Mariano Cohn, Gastón Duprat - Penélope Cruz, Antonio Banderas, Oscar Martínez - Spanje - 2021 - 1 uur 55 minuten

In de hoop op eeuwige roem heeft een miljardair zijn zinnen gezet op het maken van een filmhit en stelt hiervoor een all-star team samen. Hij huurt de beroemde filmmaker Lola Cuevas in om het ambitieuze project in goede banen te leiden. Daarbij worden er twee grote acteurs met nog grotere ego’s geregeld: Hollywood hartenbreker Félix Rivero en de grensverleggende theateracteur Iván Torres. Beiden zijn legendarisch, maar bepaald niet de beste vrienden. Lola stelt ze ter voorbereiding op de draaidagen in een reeks steeds excentriekere uitdagingen op de proef. Hierbij worden Felix en Iván met zowel elkaar als hun eigen prestaties geconfronteerd en is het maar de vraag of er nog iemand overblijft als de camera’s straks echt beginnen te draaien.

SPEELTIJDEN