Sing - songwriter uit het Verenigd Koninkrijk
Gezelschap: David Philips - 1 uur 30 minuten

David Philips is een sing – songwriter uit het Verenigd Koninkrijk.
In zijn 2010 verscheen zijn eerste album “Heal Yourself Alone”. Het werd de door BBC radio Londen geselecteerd als album van de week.
Inmiddels heeft David zijn 7e album “Get Along” uitgebracht in 2018. The Blues Magazine schreef daarover het volgende in een recensie. Het is allemaal eigen werk en helemaal door hem zelf geproduceerd. Het is meer een funky en jazzy album geworden, hoewel de folky en blues nummers zeker niet ontbreken. Vooral in het instrumentale nummer “Red on Yellow” waarin zijn huidige thuisbasis Barcelona goed tot uiting komt. Bovendien laat hij horen een begenadigd gitarist te zijn.
De productie, mix en mastering zijn mooi en helder. Zijn teksten zijn vol gevoel en getemperde emotie en last-but-not-least is zijn art workshop (zelf gemaakt en geproduceerd) indrukwekkend. Een muzikale aanrader voor ieder die houdt van Indien folk muziek.
David is sinds 2011 actief In de Benelux, maar hij heeft inmiddels opgetreden in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk en Engeland.
Vol trots zijn we dat hij op woensdag 7 november in Zevenaar komt om zijn veelzijdige talenten te laten zien in het knusse filmhuis.

Entree Standaard € 10,00 Vrienden en Donateurs € 8,00

SPEELTIJDEN