Diner met Film
Regisseur: S.J. Clarkson - Helena Bonham Carter, Freddie Highmore en Ken Stott - Groot Brittannië - 2011 - 4 uur 0 minuten

Traditiegetrouw organiseren Filmhuis Zevenaar en Eet-Lokaal ook dit jaar een buitenfilm gecombineerd met een ‘Walking Dinner’ bij Eet-Lokaal.
Op 30 augustus, 18.00 uur start het diner met een borrelplankje, gevolgd door een viertal heerlijke gerechten en dito toetje. Om 21.00 uur begint de film Toast, een smakelijke komedie, gebaseerd op memoires van culinair journalist Nigel Slater.

Nigels moeder (Victoria Hamilton) kan niet koken. Zelfs een avondmaal uit blik laat ze droogkoken. ‘Dan maak ik wel wat toast,’ verzucht de moeder van de kleine Nigel in deze smakelijke komedie.
Toast is gebaseerd op de memoires van Britse culinair journalist Nigel Slater (1958) en etaleert hoe de jongen na zijn moeders dood het gevecht aangaat met zijn stiefmoeder (Helena Bonham Carter) om de aandacht van zijn vader (Ken Stott). Het wapen dat de kemphanen kiezen is citroenschuimtaart, het favoriete dessert van pa.

Bij slecht weer wijken we voor het diner uit naar een binnenzaal van Eet-Lokaal en voor de film naar de filmzaal van het Filmhuis. Bij slecht weer is er dus slechts beperkt plaats.

Prijzen zijn € 27,50 per persoon voor het diner inclusief de film en € 25,00 voor donateurs.
Prijzen zijn exclusief dranken.
Reserveren aan de kassa of via de website van het filmhuis.

SPEELTIJDEN