Selfmade wake up-call en baken van hoop
Regisseur: Rolf Winters Renata Heinen - Nederland - 2016 - 1 uur 30 minuten

Rolf Winters en Renata Heinen, ouders van drie jonge kinderen, besluiten op zekere dag uit de rat-race van het westerse leven te stappen op zoek naar een nieuw perspectief op het leven en onze doorgedraaide wereld. In de bossen van Upper Michigan raken ze bevriend met een clan van Native Americans. Dit is het begin van een lange reis die hen op zes continenten zal brengen.

Vanuit het hart van de Amazone naar de jungles van India. Vanuit de Andes naar de oevers van Lake Superior. Van de Australische Outback naar de Kalahari woestijn. Overal ontmoeten Rolf en Renata Earth Keepers, mensen die in volledige harmonie met hun omgeving leven en een natuurlijk evenwicht hebben behouden.
Ze raken zo geïnspireerd door de wijsheid die ze aantreffen dat Rolf en Renata zich geroepen voelen hun ontmoetingen vast te leggen. Het resultaat is de documentaire Down To Earth, een wake up-call en een baken van hoop.

De documentaire heeft inmiddels de Kristallen Filmstatus bereikt! Tienduizenden bezoekers hebben de film van de selfmade filmmakers al gezien sinds de release op 20 oktober 2016

SPEELTIJDEN