Prachtige beelden van de Schotse Hooglanden
Regisseur: Simon Hunter - Sheila Hancock, Kevin Guthrie, Paul Brannigan - Groot Brittannië - 2017 - 1 uur 42 minuten

De geliefde Britse actrice Sheila Hancock speelt de tachtigjarige Edith Moore (Edie), een verbitterde, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen.

Veel keus heeft ze ook niet, want haar dochter wil haar onderbrengen in een bejaardenhuis; iets waar ze nog lang niet aan toe. Ze mag dan oud zijn, ze is nog levendig en jong van geest genoeg om de stoute schoenen aan te trekken en naar de Schotse Hooglanden te trekken om daar een geliefde berg te beklimmen.
Onderweg ontmoet ze Jonny, een jongeman die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar voorbereidt op de beklimming. Ze kunnen onverwacht goed met elkaar overweg, kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar. Wat kan de jongeman van de oude vrouw leren, en, misschien wel belangrijker, andersom?

Een heerlijk avontuurlijke feelgood film vol humor, die zich afspeelt in de adembenemende, beeldschone Schotse Hooglanden.

SPEELTIJDEN