Avontuurlijke actiekomedie met ontelbaar veel verwijzingen naar andere films en naar popcultuur, maar ook een integer verhaal over moeders, dochters en familie (11 Oscarnominaties!) (Laatste week)
Regisseur: Dan, Daniel Kwan, Scheinert - Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Stephanie Hsu, Tallie Medel, Jamie Lee Curtis, James Hong, Jenny Slate, Harry Shum Jr. - Verenigde Staten - 2022 - 2 uur 20 minuten

Evelyn, een uitgebluste vijftiger, heeft samen met haar sullige man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Hoofdrolspeelster Michelle Yeoh ontving voor haar rol een Golden Globe. Everything Everywhere All at Once wordt genoemd als een grote Oscar-kanshebber (11 nominaties!).

SPEELTIJDEN