David Hockney at the Royal Academy of Arts
Regisseur: David Bickerstaff - Groot Brittannië - 2017 - 1 uur 30 minuten

Internationale topexposities zijn er het hele jaar door, maar vaak ontbreekt de tijd om ze te gaan bezoeken. Exhibition On Screen biedt u de kans om twee topexposities van de beroemde Britse kunstenaar David Hockney te bezoeken in de Royal Academy of Arts in Londen. Gewoon op het witte doek van Filmhuis Zevenaar!
De zeer vitale 80-jarige Hockney, die in de film ook zelf aan het woord komt, schildert nog iedere dag actueel en onverschrokken en is een van de meest vooraanstaande kunstenaars van Groot-Brittannië
Met intieme en diepgaande interviews concentreert deze onthullende film zich op twee blockbuster tentoonstellingen in 2012 en 2016 in de Royal Academy of Arts in Londen.

Exhibition On Screen ging vier jaar geleden een samenwerking aan met topmusea en kunstinstituten om spraakmakende tentoonstellingen naar het witte doek te brengen. In een documentaire stijl, verweven met biografieën, en exclusieve achter de schermen beelden direct vanuit de musea, zijn de films informatief, toegankelijk en onderhoudend. De films bieden een meeslepende, filmische reis langs ’s werelds meest geliefde kunst en hun makers.

Gewijzigde toegangsprijs Standaard € 10,00 en Vrienden en Donateurs € 8,00

SPEELTIJDEN