Komisch Brits drama over een vrouw die haar baan en appartement opgeeft om haar droom om operazangeres te worden na te jagen.
Regisseur: Ben Lewin - Danielle Macdonald, Joanna Lumley, Hugh Skinner, Gary Lewis - Groot Brittannië - 2020 - 1 uur 45 minuten

De succesvolle Millie geeft haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom om operazangeres te worden na te jagen. Geen betere docente dan de beruchte operadiva Meghan Geoffrey-Bishop, die resideert in de Schotse Hooglanden. Er staat Millie, eerst in letterlijke dan in figuurlijke zin, een lange reis naar het podium te wachten, vooral omdat de excentrieke docente niet snel tevreden is. In de pub waar ze verblijft, ontmoet ze de nukkige Max die ook zanglessen blijkt te volgen bij Meghan. Beiden repeteren ze voor de Singer of Renown competitie, maar wat begint als rivaliteit tussen de twee verandert langzamerhand in iets moois. Rijzende ster Danielle MacDonald is ontwapenend als Millie, terwijl niemand minder dan Joanna Lumley met veel venijnig plezier haar tanden zet in de rol van de strenge zangdocente Meghan.

SPEELTIJDEN