Slim geschreven romantische komedie 
Regisseur: Richard Loncraine - Imelda Staunton, Timothy Spall, Joanna Lumley, Celia Imrie - Groot Brittannië - 2018 - 1 uur 51 minuten

Op de dag dat de chique Sandra (Imelda Staunton) zich laat ontvallen voortaan graag als Lady Abbott te worden aangesproken, hoort ze dat haar zojuist geridderde man al jaren vreemdgaat. Dus verlaat ze hun statige herenhuis en trekt in bij haar zus Bif (Celia Imrie). Sandra zou niet meer kunnen verschillen van de openhartige, volop datende, vrijgevochten Bif die in een huurflatje woont. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat ze nodig heeft. Tegen Sandra’s zin in neemt Bif haar mee naar haar stijldanslessen, waar ze Bifs vrienden leert kennen: een kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die Sandra laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven.

Swingende feel-good film met zestigers in de hoofdrol die allemaal op een nieuwe kans in de liefde hopen. De film volgt grotendeels de regels van het genre, maar blijft verrassen door de sprankelende cast – ondermeer Joanna Lumley (Absolutely Fabulous) en Timothy Spall (Turner) – die de personages levendige karakters meegeven. Zo is vooral Bif een boeiende figuur: onconventioneel, humoristisch en ontwapenend, in alles een vrije geest!

SPEELTIJDEN