De 11-jarige game liefhebber Hedwig moet opeens haar vader vervangen als de superheld van de stad. Hedwig is geen superheld, maar heeft wel bijzondere krachten.
Regisseur: Rasmus A. Sivertsen - Sterre Koning (Stem), Simone Kleinsma (Stem), Plien van Bennekom (Stem), Roosmarijn Wind (Stem) - Noorwegen - 2022 - 1 uur 16 minuten

Het leven van de 11-jarige game liefhebber Hedwig staat op zijn kop wanneer ze veel eerder dan verwacht haar vader moet gaan vervangen als de superheld van de stad. Maar Hedwig is geen superheld; ze is klein, een beetje onhandig en niet sportief. Haar vader daarentegen is groot en sterk en de lievelingsheld van de stad. Al snel realiseert Hedwig’s vader zich dat de nieuwe superheld misschien wel Adrian, het atletische neefje van Hedwig, moet zijn. Teleurgesteld gaat Hedwig op bezoek bij haar oma, die vroeger zelf ook superheld was. De stoere oma ziet mogelijkheden voor Hedwig en is niet voor één gat te vangen. Er ontstaat een onwaarschijnlijk sterk team waarbij Hedwig bewijst dat je ook zonder superkrachten gewoon super kunt zijn.

SPEELTIJDEN