Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.
Regisseur: Phyllida Lloyd - Clare Dunne, Harriet Walter, Molly McCann, Ruby Rose O'Hara - Groot Brittannië - 2022 - 1 uur 30 minuten

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie. Ze komt in het sociale huur-traject terecht, maar door de schaarste op de huizenmarkt is ze voorlopig dakloos en genoodzaakt om op een hotelkamer te kamperen. Vastbesloten om haar jonge dochters een fijn thuis en een beter bestaan te bieden, zet Sandra haar zinnen op het bouwen van een eigen huis. Door een gul aanbod van een gepensioneerd arts (Harriet Walter), heeft die droom een kans van slagen. Zonder enige ervaring, maar met een bijzonder clubje vrienden begint ze aan het avontuur. Tegelijkertijd moet ze ontsnappen aan de greep van haar ex-man en hem weghouden van haar en haar dochters.

SPEELTIJDEN