De leerlingen van Mees Kees zijn weer bijzonder slim!
Regisseur: Aniëlle Webster - Leendert de Ridder, Roosmarijn van der Hoek, Sanne Wallis de Vries - Nederland - 2016 - 1 uur 19 minuten

Als Mees Kees tijdens de schoolvoetbalcompetitie opeens voor zijn moeder moet zorgen, vervangt directrice Dreus hem als coach. Team 6B ontspoort hopeloos en Tobias moet iets bedenken om Mees Kees weer terug te krijgen. Het is maar goed dat de klas zo bruist van het talent. Ze helpen Mees Kees met zijn moeder en tijdens de voetbalfinale staat hij weer langs de lijn.

Website tekst:
In alweer het vierde deel van de populaire Mees Kees reeks doet de school van Meester Kees mee aan een toekomstproject. Maar directrice Dreus keurt alle creatieve ideeën van Meester Kees en zijn klas af. Zoals altijd wil ze weer alleen haar eigen ideeën doorvoeren.

Dreus wil dat klas 6B mee doet aan het schoolvoetbaltoernooi. Maar Meester Kees weet niets van voetbal en voetballen kan hij al helemaal niet. Wat begint als een leuke uitdaging, eindigt in chaos als de moeder van Meester Kees ziek wordt. Dreus vervangt hem als voetbalcoach, terwijl Meester Kees zijn best doet om de zaakjes thuis op orde te krijgen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen!

SPEELTIJDEN