Het gestolen verjaardagscadeau
Regisseur: Paul King - Stemmen: Beau van Erven Dorens, Daan Schuurmans, Frank Lammers - Frankrijk/Groot Brittannië - 2017 - 1 uur 43 minuten

Ook de tweede verfilming van Paddington is een schot in de roos. Vol Britse charme, humor en spanning.
Paddington hoort voortaan helemaal bij de familie Brown en is een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi boek over Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix: een gewiekste acteur en meester in vermommingen.

Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.
Dit vervolg van de avonturen van Paddington deelt de charme van de voorganger. Je komt tot de conclusie dat alleen de Britten erin slagen om zo veel humor, gemoedelijkheid en warmte in een verhaal samen te brengen.

SPEELTIJDEN