Samen spelen ze oude én nieuwe handgemaakte liedjes van Paul
Gezelschap: Paul Mulder, Theo Scholten, Vincent Gal en Margit Gasseling - 1 uur 30 minuten

Paul Mulder, Theo Scholten, Vincent Gal en Margit Gasseling zijn vier door de wol geverfde muzikanten, elk op hun eigen gebied. Als deze gebieden bij elkaar komen ontstaat er iets moois. Samen spelen ze oude én nieuwe handgemaakte liedjes van Paul. Het thema van het programma is ‘vandaag’, want vandaag is het enige dat echt telt.

Paul Mulder
Zanger-liedschrijver en gitarist Paul Mulder groeide op in een café in Tolkamer, waar de jukebox een onuitwisbare indruk maakte. Paul zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal. De ene keer vrolijk, de andere keer bespiegelend, maar altijd met een persoonlijke noot.

Theo Scholten
Deze top-accordeonist trad als 14-jarige al toe tot het showorkest The Starfighters. Met dit orkest begeleidde hij vele artiesten zoals Imca Marina, André van Duin, Ronnie Tober en Bueno de Mesquita. Ook als lid van onder andere De Keerls en StilliWald heeft hij eindeloos veel concerten gegeven.

Vincent Gal
Vincent was als klein menneke al vroeg in de weer met potten, pannen en deksels, maar dan niet om te koken! Hij is begonnen als drummer en uiteindelijk afgestudeerd als percussionist. Vincent speelt in verschillende stijlen, van singer-songwriter tot Latin. Om die reden is hij een welkome muzikale gast bij onder andere Caramba, Hans Keuper, Parece Picante, Bernard Brogue en Grupo Azul.

Margit Gasseling
De in Zevenaar geboren Margit Gasseling komt uit een muzikale familie. Met haar broer en zus maakt ze deel uit van de Retteketet Showband. Samen muziek maken is voor haar de mooiste liefhebberij die er is, het liefst met een feestend publiek erbij. Ze houdt van alle soorten muziek, alleen van ‘zenuwachtige jazz’ wordt ze, nou ja, een beetje zenuwachtig.
Entree Standaard € 10,- Vrienden en Donateurs €8,00

SPEELTIJDEN