Handgemaakte muziek
Gezelschap: Paul Mulder - 1 uur 30 minuten

Zanger, gitarist en columnist Paul Mulder zingt zijn handgemaakte liedjes in het Nederlands en de Liemerse streektaal. In de liedjes wisselen ernst en humor elkaar af. Uiteenlopende zaken worden bezongen zoals (on)mogelijke liefdes, de eeuwige strijd tussen de seksen, opa en oma uut Spiek en natuurlijk de jukebox in het café van zijn ouders.

Paul werd midden jaren ’60 geboren in het Gelderse Tolkamer. Het aan de Rijn gelegen grensdorp was lange tijd een geliefde pleisterplaats voor binnenvaartschippers. Dit leidde tot een bloeiende middenstand en een rijk caféleven. De muziek werd hem met de paplepel ingegeven dankzij de jukebox in het café van zijn ouders. Een stevige muzikale basis was gelegd!
In de loop der jaren trad Paul, solo of met anderen, op talrijke plekken op. Onder andere bij NCRV-radio, Omroep Gelderland, Omrop Fryslân, diverse regionale zenders, huiskamers, theaters, feestjes, diners, verzorgingstehuizen, scholen, kerkgebouwen, congressen, verenigingen, pronkzittingen en festivals. Paul is tevens columnist voor de Liemerse editie van de Gelderlander.
Er verschenen tot nu toe vier cd’s van hem: Laeven is Leven, 100% (beiden door Mulder & Van Gorkum), Tussen nu en nooit en Rivier. Het titelnummer van de laatste cd staat in de Gelderse top 100.

Entree € 10,- / donateurs € 8,-

SPEELTIJDEN