Een romantisch concert
Gezelschap: Duo Sotto Voce - 1 uur 30 minuten - Podium

Duo Sotto Voce (Noa van den Berg en Denys Sukmanovskyi) hebben voor het concert op 14 januari 2024 in Filmhuis Zevenaar een gevarieerd programma samengesteld met romantische liederen van Gabriel Fauré en Clara Schumann, tot aan de pastorale klanken van de liederen van Franz Schubert.
De 20 jarige sopraan Noa van den Berg studeert aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle bij Claudia Patacca.
Noa komt uit een muzikale familie en ontdekte al snel haar passie voor zingen. Ze gaf diverse concerten in de Grootte Sociëteit in Zwolle en in verschillende kerken in en rondom Ravenstein met onder andere Wouter Munsterman, Mark van Platen en Denys Sukmanovskyi.
In december 2019 soleerde Noa tijdens het kerstconcert “The good King” van het Soester Kamerkoor “Tourdion” o.l.v. Astrid Krause.
In mei 2021 zong Noa tijdens “Opera aan Zee” in Noordwijk in de ArtEZ productie “Voyage a Paris” met liederen van Francis Poulenc in een regie van Elsina Jansen en het concert Mozart & Da Ponte in de Reulandzaal in Zwolle met pianist en ArtEZ docent Steven Faber.
Samen met Denys gaf ze al eerder in oktober 2023 een recital in de Garnizoenskerk in Ravenstein.

Denys Sukmanovskyi is 19 jaar. Hij is geboren in Oekraïne en kreeg zijn eerste pianolessen als zevenjarige aan de Zolochiv music school (2013-2019). Hij studeerde aan het Stanislav Liudkevych Music Professional College in Lviv (2019-2023) en studeert momenteel aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle bij Sepp Grotenhuis. Denys heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als lid van muziekensembles, orkesten en als begeleider. Daarnaast heeft hij veel succes bij festivals en competities, waaronder:
– Laureate at the V. Barvinsky International piano Competition (2018)
– finalist Montecatini international piano Competition (2022)

Zondag 14 januari 11.00 uur. Toegangsprijs: €12,50 en € 10,00 voor donateurs/vrienden

SPEELTIJDEN