Akoestische klassieke popmuziek
Gezelschap: Heroes of Rock - 1 uur 30 minuten - Podium

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Na de buitenlandse tours volgde een verrassende Nederlandstalige carrière met een gouden plaat voor Storm na de Stilte . Zes maal platina was er voor het minialbum waarop Juli July stond. Heerink schitterde daarna o.a. als frontman van Kayak en als vertolker van nummers uit diverse Disneyfilms waaronder de kaskraker Tarzan ( waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) Bert werkte met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands Orkest in diverse theaterproducties. Recenter was Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox en Pink Floyd Project.
Bij deze band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. PFP wordt al jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Becker scoorde in 2012 een hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde o.a. met Waylon en Van Dik Hout..
Op dit moment toert Bert met Heroes of Rock en Classic Country en wordt er gewerkt aan het tweede album van de AOR band van Bert, Royal Flush.

Woensdag 27 september 20.00 uur
Toegangsprijs € 12,50 Donateurs € 10,00

SPEELTIJDEN