Akoestische blues in Filmhuis Zevenaar
Gezelschap: RAMBLIN MEN - 1 uur 30 minuten

Heerlijke akoestische rhythm & blues op zaterdagavond 25 november in Filmhuis Zevenaar.
In de 60-er jaren speelden deze mannen al in diverse bands en kunnen we rustig spreken van doorgewinterde muzikanten die hun sporen hebben verdiend.
Als tegenhanger van het gebruikelijke hedendaagse elektrische geweld worden er mooie harmonieuze songs ten gehore gebracht.
Het repertoire, met o.a. ook eigen werk leent zich dan ook uitstekend voor kleine theaters.
Maar er zullen mooie covers voorbij komen van bekende blues giganten als Eric Clapton, BB King, Albert Collins, etc.
De band bestaat uit:
Dik Korving (Lobith): Hij is de zanger-gitarist van de band en speelt al sinds 1962 in diverse bands. Vooral de Bluesbrakers hebben regionaal en landelijk behoorlijke bekendheid.
Jan Reuvekamp (Zevenaar): Deze gitarist/zanger begon in 1965 met zijn eerste band “Group Exiting”. Daarna in talloze bands gespeeld van close harmony en tot rock. Eind jaren ’90 richtte hij samen met Dik Korving en Ferdie Bisselink het huidige ”Ramblin Man” op.
Rino Geerdink (Lobith): hij begon in 1980 als slaggitarist bij de top 100 band The Crew. In 1982 stapte hij over op de bekende Twentse formatie “7 Eleven”. Vanaf 2018 speelt hij als basgitarist en achtergrondzanger bij “Ramblin Men”.
Ferdie Bisselink (Elten); hij is een zeer begaafd bluesharp speler en speelde aanvankelijk bij de band “Treasure”. Tegenwoordig begeleidt hij een gospelkoor en met zijn zoon in de band “überhaupt”.
Kom en geniet van een gezellig avondje blues in ons filmtheater.

Zaterdag 25 november 20.00 uur. Toegangsprijzen: € 12,50 en € 10,00 voor donateurs en vrienden

SPEELTIJDEN