Laatste week. In het innemende PRESQUE maken begrafenisondernemer Louis en de gehandicapte Igor een ongeplande roadtrip met een lijkwagen en ontdekken dat ze niet zo veel van elkaar verschillen als ze hadden gedacht.
Regisseur: Bernard, Alexander Campan, Jollien - Bernard Campan, Tiphaine Daviot, Julie-Anne Roth, Alexandre Jollien, La Castou, Marie Benati, Marilyne Canto - Frankrijk - 2021 - 1 uur 32 minuten

In de stad Lausanne is Louis directeur van een begrafenisonderneming. Als verstokte vrijgezel wijdt hij zich op zijn 58ste volledig aan zijn beroep en kan zich er niet toe brengen met pensioen te gaan. Igor is 40 jaar oud, een scherpe geest in een gehandicapt lichaam. Hij heeft een hersenverlamming. Igor levert biologische groenten op zijn driewieler om zijn huur te betalen en brengt de rest van zijn tijd door in boeken van filosofen. Door een toeval kruisen de paden van Louis en Igor elkaar. In een opwelling besluit Louis Igor mee te nemen. Ze vertrekken beiden in de lijkwagen om het lichaam van een oude vrouw naar de voet van de Cevennen te brengen. Het wordt een leerzame tocht.

SPEELTIJDEN