Na de film is er live muziek door Crash Out in de foyer.
Gezelschap: - 2 uur 0 minuten

Op zondagmiddag 2 april staat muziek in het middelpunt van de belangstelling. Om 14.30 starten we met de film Rock City, the life we live.

Filmmaker en drummer Will Wissink groeide op in de turbulente Haagse muziekscène van de jaren ’60/’70 als zoon van de leadgitarist van Willy and his Giants. Na het overlijden van zijn vader raakt hij nieuwsgierig naar hoe het andere legendarische popsterren uit zijn jongensjaren is vergaan. 7 jaar lang reist hij door het muzieklandschap van Rudy Bennett (The Motions), Joop Roelofs & Peter Vink (Q65), Nicko Christiansen (Livin’ Blues), en Hans Vandenburg (Gruppo Sportivo) om te ontdekken wat deze 70 plussers beweegt om nog steeds verrassend actief met muziek bezig zijn. Dit leidt tot indringende portretten van eigenzinnige, bevlogen muzikanten die allen op unieke wijze bepalend zijn geweest voor onze hedendaagse Nederlandse popcultuur.

De film is om 16.00 uur afgelopen en daarna is er live muziek door Crash Out in de foyer van de Cultuurfabriek .

Crash Out is opgericht in mei 1988, Het repertoire is in de loop der jaren veranderd van blues, jazz en rock naar meer rustiger werk, ballads en luisterliedjes, covers van o.a. Calvin Russel, Lou Reed, Ilse de Lange, Velvet Underground, Willie Nelson enz. en sinds korte tijd Elvis nummers. Toch schuwen we stevige nummers niet en kunnen we nog steeds ‘los’ gaan.
Oudgedienden Jan Bergmans en Wian Egberts trekken nog steeds met veel plezier de kar en zorgen er voor dat Crash Out door de jaren heen een band met ambitie blijft.
De band bestaat uit: Jan Bergmans (zang, percussie en gitaar) Wian Egberts (gitaar, zang) Karin Kasteel (zang en ukelele) Stephanie Foekens Knoop (zang en keyboard), Wim Bisselink (bas) en André Ronda zanger met de Elvisnummers.

Entrée (inclusief consumptiemunt): € 15,- Donateurs € 12,50.

SPEELTIJDEN