Een wanhopige Hollywood-filmproducent wil van een populair toneelstuk een film maken. Wanneer leden van de productie worden vermoord, komen de vermoeide inspecteur Stoppard en rookie Constable Stalker terecht in een raadselachtige 'whodunit'.
Regisseur: Tom George - Sam Rockwell, Saoirse Ronan, Harris Dickinson, Adrien Brody, Jacob Fortune-Lloyd, Pippa Bennett-Warner, Ruth Wilson - Verenigde Staten - 2022 - 1 uur 38 minuten

West End, Londen in de jaren vijftig. De plannen voor de verfilming van een populair toneelstuk worden abrupt stilgelegd nadat de beoogde regisseur is vermoord. De zaak wordt onderzocht door de opgebrande inspecteur Stoppard en zijn assistent, de enthousiaste nieuweling Constable Stalker. Ze belanden in een raadselachtige whodunnit die zich afspeelt tegen de achtergrond van de glamoureuze maar zelfzuchtige theaterwereld, en proberen op eigen risico de dader op te sporen. Gebaseerd op het legendarische toneelstuk The Mousetrap van Agatha Christie dat al sinds 1952 in Londen wordt opgevoerd en daarmee de langstlopende toneelvoorstelling ter wereld is.

SPEELTIJDEN