Zingen met mensen voor mensen.
Gezelschap: Side by Side - 1 uur 30 minuten

Side by Side is een gemengd koor voor en door de Liemers. Het koor is opgericht in 1995. Van oorsprong is dit koor een ziekenhuiskoor. Dat wil zeggen, de leden van het koor waren werkzaam in Ziekenhuis Rijnstate of Verpleeghuis de Liemerije. Maar in de loop der jaren zijn ook andere koorliefhebbers die de zorg een warm hart toedragen lid geworden van Side by Side.

Ons repertoire is zeer gevarieerd, het gaat van easy-listening tot musical en van oud hollandse liedjes tot klassiek. Daarnaast voeren wij een uitgebreid kerstprogramma uit.
Wat ons bindt is het zingen met mensen voor mensen.
Niets is zo gezellig en ontspannen als samen muziek maken.
Onze optredens concentreren zich doorgaans in zorginstellingen in de Liemers, waar wij een dankbaar publiek vinden.
Maar ook hebben wij al 2 maal in een uitverkocht Filmhuis in Zevenaar gestaan en een kerstoptreden verzorgd bij Intratuin Duiven. Daarnaast hebben wij diverse optredens verzorgd tijdens de open dag in zorginstellingen in De Liemers.
Iedere maandagavond repeteren wij van 19.30 tot 21.00 uur in Verpleeghuis de Liemerije in Zevenaar in recreatieruimte ’t Klaver onder de bezielende leiding van onze vakkundige dirigent Mathijs Dubbeldam. Onze muzikale begeleiders zijn Nelleke Oosterhof en André Vlot op piano en Jolanda Buiting op dwarsfluit.

Standaard € 7,00 Vrienden en Donateurs € 5,00

SPEELTIJDEN