We gaan ook kijken waar Sint en Pieten logeren
Regisseur: Armando de Boer - Wilbert Gieske - Nederland - 2018 - 1 uur 7 minuten

Filmhuis Zevenaar maakt er samen met het Liemers Museum een bijzondere Sinterklaasmiddag van.

In het museum, het logeeradres van de Sint en zijn Pieten, is er eerst een rondleiding met de Pieten. Daarna komen ze allemaal naar het filmhuis om van de film te gaan genieten.

In heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Zij is verschrikkelijk verwend en als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas.
Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint te veel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, laat hij Sinterklaas vrij. Wanneer dat niet lukt, kan pakjesavonIn heel het land is er maar één kind dat nooit haar schoentje zet: Floor. Zij is verschrikkelijk verwend en als zij iets wil, vraagt ze het gewoon aan haar steenrijke vader, de baron. Tot Floor op een dag een zwembad vol chocolademunten wenst. Er is geen bakker die aan deze vraag kan voldoen, en dus is er maar één iemand die nog kan helpen: Sinterklaas.

Maar 1 miljoen chocolademunten is ook voor de Sint te veel. Floors vader is woedend dat iemand ‘nee’ zegt tegen zijn dochter en ontvoert de Goedheiligman met zijn luchtballon. Als de Pieten 1 miljoen chocolademunten voor hem maken, laat hij Sinterklaas vrij. Wanneer dat niet lukt, kan pakjesavond niet doorgaan. Lukt het de Pieten om de munten te maken, zodat de Sint op tijd is voor pakjesavond?

Aanvang 14.00 uur in Liemers Museum. Combiticket €9,00
Aansluitend gaan we samen naar het Filmhuis, waar de film om 15.00 uur begint. De film is ook zonder bezoek aan het museum te reserveren. Combitickets zijn verkrijgbaar bij het Liemers Museum in de Kerkstraat 16 in Zevenaar, reservering van alleen de film kan via deze website.

SPEELTIJDEN