Wat als je kiest?
Gezelschap: Peter WJ Brouwer - 1 uur 20 minuten

Op zaterdag 20 juli speelt schrijver en muzikant Peter Brouwer in het Filmhuis in ZEVENAAR zijn solovoorstelling Spagaat. Hoe besluitvaardig staan we in het leven? Wat als je niet durft te kiezen? Wat als je kiest?
Brouwer zoekt de antwoorden in persoonlijke verhalen en liedjes. Verhalen over een jongensdroom die uitkwam en een spagaat die blijft. Met een mooie rol voor de muziek, meesterlijk uitgevoerd op piano en accordeon.
Vragen over keuzes zijn vragen over mens-zijn. De antwoorden maken het misschien niet gemakkelijker, maar leveren wel een warme en eerlijke voorstelling op. Elke bezoeker voelt zijn eigen spagaat, geen mens zonder keuzes.

Peter Brouwer is een multi-kunstenaar die niet kon kiezen. Hij liet een carrière als beroepsmusicus achter zich om schrijver te worden. Toen hij eenmaal – met succes – begon te publiceren, kwam ook de muziek weer op zijn pad. Brouwer schreef het theaterprogramma Spagaat in het kielzog van een goed besproken debuutroman en drie dichtbundels – en vooruitlopend op een nieuw boek. Brouwer werkte in het theater eerder samen met verschillende kunstenaars en artiesten. Dit is zijn eerste solovoorstelling.
Entree Standaard € 12,50 en Vrienden en Donateurs € 10,00

SPEELTIJDEN