Diner en buitenfilm Truffel liefde bij Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen
Regisseur: Jascha de Wilde, Ben Hendriks - Nederland - 2019 - 1 uur 24 minuten

Arrangement: is uit verkocht.

Diner en Buitenfilm Truffel liefde bij Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen

Op woensdag 23 september organiseert Filmhuis Zevenaar weer een buitenfilm bij Eet-Lokaal | Café, Restaurant & Zalen, in samenwerking met SkoopMobiel de Liemers.

Truffel liefde, een heerlijke documentaire over de ‘zwarte diamant’, is een culinaire film, maar ook een film over liefde voor de natuur en duurzaamheid. Van stroper en jager tot kweker en chef-kok, allen hebben dezelfde passie voor de truffel. Voor de een betekent de zwam een manier om onderdeel te zijn van de natuur voor de ander een culinaire goudmijn, maar zeker is dat de truffel een mysterie is die als we niet uitkijken door opwarming voorgoed verdwijnt van onze aarde.
De beelden uit de Provence prikkelen de zintuigen. Bijna kun je het verrukkelijke aroma van de truffel ruiken.

Voor de film een korte inleiding door truffeltelers Judith Evenaar of Brord Sloot.
Datum: Woensdag 23 september. Ontvangst: 18:00u. Aanvang film: 20:30u.
Arrangement: € 37,50 p.p. inclusief 3-gangen diner en filmkaartje (excl. drankjes).
Arrangement is alleen te boeken inclusief diner. Bij slecht weer gaan we voor de filmvertoning naar de Turmac Cultuurfabriek.

Reserveren uitsluitend via info@eet-lokaal.com of telefonisch via 0316-242409. Bij de reservering vernemen wij graag uw naam, telefoonnummer, of er bepaalde dieetwensen zijn en uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Zowel bij het diner als de film hanteren wij de richtlijnen van het RIVM m.b.t. Covid-19.

SPEELTIJDEN