Country met rauw randje
Regisseur: Tom Harper - Julie Walters, Jessie Buckley - Groot Brittannië - 2018 - 1 uur 41 minuten

23-jarige losbol Rose-Lynn uit Glasgow kreeg veel te jong kinderen, heeft net een jaar vastgezeten en draagt nu een enkelband. Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt ze er al van om ??naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen.
Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

Dit muzikale drama heeft een prettig rauw randje en een fantastische hoofdrolspeelster: de Ierse Jessie Buckley steelt onmiddellijk je hart, en kan nog prachtig zingen ook. Countryliefhebbers zullen sowieso in hun nopjes zijn met de soundtrack.

SPEELTIJDEN