In deze onweerstaanbare, fantasierijke film maken we kennis met een jonge Willy Wonka, de grootse uitvinder, goochelaar en chocolatier uit de film ‘Charlie and the Chocolate Factory’.
Regisseur: Paul King - Stemmen van Enzo Coenen, Meadow Isselt, Jon van Eerd, Marloes van den Heuvel, Marcel Jonker, Simon Zwiers, Franklin Brow - Verenigde Staten - 2023 - 1 uur 56 minuten

Wonka is gebaseerd op het bijzondere personage in ‘Charlie and the Chocolate Factory’, Roald Dahl’s meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden.

In deze onweerstaanbare, fantasierijke film maken we kennis met een jonge Willy Wonka (Timothée Chalamet), die allerlei heerlijke ideeën heeft en vastbesloten is de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.

Paul King, schrijver/regisseur van de Paddington-films komt met een betoverende mengeling van magie, muziek, chaos en emotie, gebracht met veel warmte en humor.

SPEELTIJDEN