Samenwerking Eet-Lokaal en Filmhuis

Diner & Film
Maak een avond uit in Zevenaar compleet met een combinatie van (h)eerlijk eten en een prachtige film. Geniet voor slechts € 22,50 p.p.* van een speciaal gerecht met consumptie bij Eet-Lokaal met aansluitend een mooie film in Filmhuis Zevenaar inclusief een gratis kopje koffie of thee. De Diner & Filmbon is te koop aan de kassa van het Filmhuis.

Lunch & Film
Even bijkomen van een ochtend shoppen of even lekker bijkletsen met een vriend of vriendin. Geniet voor slechts € 17,50 p.p.* van een ‘lunchplank’ met consumptie bij Eet-Lokaal met aansluitend een mooie matinee film in Filmhuis Zevenaar inclusief een gratis kopje koffie of thee. De Lunch & Filmbon is te koop aan de kassa van het Filmhuis.

*Te reserveren op woensdag tot en met vrijdag, u dient voor beide activiteiten zelf te reserveren. Beide locaties liggen op slechts 90 meter afstand van elkaar. Kaartjes blijven zowel bij het Eet-Lokaal als het Filmhuis onbeperkt geldig.

Ook is het niet nodig beide activiteiten op één dag uit te voeren! Voorbeeld: U bezoekt op woensdag het Eet-Lokaal en op donderdag het Filmhuis.

Telefoon Eet-Lokaal 0136-24 24 09            Telefoon Filmhuis Zevenaar 0316-34 42 50    Klik hier om te reserveren bij het  Eet-Lokaal.

Film en Lunch               Film en Diner