Samenwerking Eet-Lokaal en Filmhuis

Diner & Film
Maak een avond uit in Zevenaar compleet met een combinatie van (h)eerlijk eten en een prachtige film, dit kan al voor slechts € 25,00 per persoon.
Met deze bon krijg je het Eet-Totaal Hoofdgerecht met keuze uit vis, vlees of vegetarisch bij Eet-Lokaal in Zevenaar. Aansluitend kunt u een mooie film in Filmhuis Zevenaar zien.
De Diner & Filmbon is te koop aan de kassa van het Filmhuis en bij restaurant Eet-Lokaal, bij beide locaties dient u zelf voor de reservering te zorgen.

Lunch & Film
Even bijkomen van een ochtend shoppen of even lekker bijkletsen met een vriend of vriendin, dit kan al voor slechts € 18,00 per persoon.
Met deze bon krijg je de Eet-Totaal Lunchplank bij Eet-Lokaal in Zevenaar. Aansluitend kunt u een mooie matinee film zien in Filmhuis Zevenaar.
De Lunch & Filmbon is te koop aan de kassa van het Filmhuis en bij restaurant Eet-Lokaal, bij beide locaties dient u zelf voor de reservering te zorgen.

Beide locaties liggen op slechts 90 meter afstand van elkaar.
Het is niet nodig dat u beide activiteiten op één en de zelfde dag gaat beleven, het mag ook op verschillende dagen plaatsvinden

Reserveren Eet-Lokaal                                   Reserveren Filmhuis Zevenaar
Telefoon Eet-Lokaal 0136-24 24 09                Telefoon Filmhuis Zevenaar 0316-34 42 50