Classic Rock Afternoon met Bridges 

Met een indrukwekkende rockshow neemt Bridges je zondagmiddag 8 december om 14.30 uur  mee op reis naar de seventies: een memory lane voor de liefhebber van symphonic rock en classic rock.
De band speelt songs van Pink Floyd, Peter Gabriel, Supertramp, ELO, Earth & Fire, Focus, Uriah Heep, David Bowie, the Doors, Marvin Gaye, Eagles, en Bruce Springsteen. Het geheel wordt gelardeerd met een paar eigen nummers.
De mannen van Bridges hebben een lange en ruime ervaring in diverse pop- en rockbands. Zanger-bassist Hans Banken en toetsenist-zanger Rinie van Rijsingen hebben in de jaren zeventig hun eerste muzikale stappen gezet in regionaal bekende bands als Journey’s End en the Zeroes. Met gitarist Hans Reinders speelde Rinie jaren in Spock, een band, die in de Achterhoek de nodige bekendheid genoot met onder andere een optreden op Huntenpop en een theatershow in Amphion. André de Mey wist een late muzikale roeping met rake klappen op de trommels kracht bij te zetten.
Als viermansformatie weet de band een verrassend vol geluid neer te zetten.


Bridges bestaat uit:

Hans Banken – zang, basgitaar, mondharmonica;
André de Mey – drums, zang;
Hans Reinders – gitaar, steelgitaar;
Rinie van Rijsingen – zang, toetsen, gitaar.

Zondag 8 december 2019 om 14.30 uur
Standaard € 11,00 Vrienden en Donateurs € 9,00
Reserveren klik hier

 

Side by Side

Zingen met mensen voor mensen.

Side by Side is een gemengd koor voor en door de Liemers. Het koor is opgericht in 1995.

Van oorsprong  is dit koor een ziekenhuiskoor. Dat wil zeggen, de leden van het koor waren werkzaam in Ziekenhuis Rijnstate of Verpleeghuis de Liemerije. Maar in de loop der jaren zijn ook andere koorliefhebbers die de zorg een warm hart toedragen lid geworden van Side by Side.

Ons repertoire is zeer gevarieerd, het  gaat van easy-listening tot musical en van oud hollandse liedjes tot klassiek. Daarnaast voeren wij een uitgebreid kerstprogramma uit.
Wat ons bindt is het zingen met mensen voor mensen.
Niets is zo gezellig en ontspannen als samen muziek maken.

Onze optredens concentreren zich doorgaans in zorginstellingen in de Liemers, waar wij een dankbaar publiek vinden.
Maar ook hebben wij al 2 maal in een uitverkocht Filmhuis in Zevenaar gestaan en een kerstoptreden verzorgd bij Intratuin Duiven. Daarnaast hebben wij diverse optredens verzorgd tijdens de open dag in zorginstellingen in De Liemers.

Iedere maandagavond repeteren wij van 19.30 tot 21.00 uur in Verpleeghuis de Liemerije in Zevenaar in recreatieruimte ’t Klaver onder de bezielende leiding van onze vakkundige dirigent Mathijs Dubbeldam. Onze muzikale begeleiders zijn Nelleke Oosterhof en André Vlot op piano en Jolanda Buiting op dwarsfluit.

Zondag 22 december 2019 om 11.00 uur
Standaard € 7,00 Vrienden en Donateurs € 5,00
Reserveren klik hier