sponsoring

Logo_FHZ JPG formaat

Filmhuis Zevenaar heeft sfeer Filmhuis Zevenaar heeft allure en stijl

Activiteiten Filmhuis Zevenaar
Midden in de mooie, historische Wittenburgstraat vindt u ons kleurrijke en gezellige filmhuis. Bijna iedere middag en avond is er een bijzondere film in de intieme filmzaal te zien, die plaats biedt aan 52 bezoekers. De trendy en sfeervolle foyer is dè plek voor een heerlijke, vers gezette cappuccino of een goed glas. Digitale filmvertoning in combinatie met Dolby geluid zorgt voor optimale filmbeleving. Er is film voor kinderen en er zijn speciale filmvoorstellingen voor en door middelbare scholieren. Het hele jaar door worden bijzondere voorstellingen georganiseerd: landenspecials, documentaires, muziekfilms en boekverfilmingen. Filmhuis Zevenaar is ook een podium voor (klassieke) muziek, toneel, cabaret en literatuur.
16.000 bezoekers ontvangt Filmhuis Zevenaar op jaarbasis en het aantal bezoekers blijft stijgen. Die structurele groei maakt dat Filmhuis Zevenaar in 2019 verhuist naar HAL 12 om daar met meer filmzalen een groter programma-aanbod te kunnen bieden.

Wat maakt Filmhuis Zevenaar interessant voor sponsoren?
• De bezoekers van Filmhuis Zevenaar zijn over het algemeen maatschappelijk betrokken, niet onbemiddeld, 40+ leeftijd, afkomstig uit de hele Liemers, geïnteresseerd in kwaliteit, kunst en cultuur en vrouwen zijn goed vertegenwoordigd. Al met al een grote groep mensen die aantrekkelijk kan zijn voor uw bedrijf.
• De ruim 700 filmvertoningen per jaar, de theater- en muziekvoorstellingen en onze PR uitingen bieden een diversiteit aan mogelijkheden om de  naamsbekendheid van uw bedrijf te versterken.
• Filmhuis Zevenaar is een alom gewaardeerde, culturele instelling waar je graag je bedrijfsnaam aan verbindt.
• Filmhuis Zevenaar beschikt over de culturele ANBI status: sponsoring wordt zo fiscaal ook aantrekkelijk. Bekijk hiervoor de pagina ANBI Status.

Sponsormogelijkheden
Er zijn diverse sponsormogelijkheden, onze sponsormedewerkers zullen u graag de mogelijkheden voorleggen. Dit kan via een e-mail naar sponsoring@filmhuiszevenaar.nl, zij zullen dan contact met u opnemen.