U kunt nu inschrijven voor cursus Boek&Film 2019-2020

Ook dit jaar verzorgt Filmhuis Zevenaar weer een cursus Boek & Film; de zesde editie alweer.

De cursus, bestaande uit zes boekverfilmingen, start op 10 oktober en wordt evenals voorgaande jaren geleid door Kim van der Werff; zij is medewerker Programma en Educatie bij Focus Arnhem. De cursus is steeds op de tweede donderdag van de maand en loopt van oktober tot en met maart. In de week vóór iedere boekverfilming ontvangen deelnemers op hun mail een door de docent samengestelde reader.

De cursus start met een Nederlandse premièrefilm: De Belofte van Pisa, met Shahine El-Hamus en Monic Hendrickx. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Mano Bouzamour.

Voor de boekverfilmingen willen we zo actueel mogelijk programmeren. De volgende films zijn waarschijnlijk: The Goldfinch (Het Puttertje, naar het boek van Donna Tartt), Where d’you go Bernadette (Waar is Bernadette naar het boek van Maria Semple) en een klassieker. De andere films worden later bekend gemaakt.

Iedere cursusavond wordt één exemplaar van het boek verloot dat de volgende cursusavond besproken en vertoond wordt. Dit boek wordt beschikbaar gesteld door Rebers Boek en Bureau.

Aanvangstijd voorstellingen: 19.15 uur, eindtijd: ongeveer 22.30 uur
Data 2019: 10 oktober, 14 november, 12 december
Data 2020: 9 januari,13 februari, 12 maart
Cursusgeld: € 70,00. Donateurs/vrienden/ Bibliotheekpas: € 60,00.

Via onze agenda kunt u zich inschrijven voor de cursus.

20.7.2019
 

Comments are closed.