Absoluut over de Top
Regisseur: Mandie Fletcher - Joanna Lumley, Jennifer Saunders, Julia Sawalha - Groot Brittannië/Verenigde Staten - 2016 - 1 uur 30 minuten

Edina en Patsy (Jennifer Saunders, Joanna Lumley) beschikken, toepasselijk voor hun debuut op het grote doek, nog steeds over de nodige glitter en glamour. Ze leven het luxeleven dat ze gewend zijn: winkelen, drinken en stappen in de meest trendy hotspots van Londen.
Maar als ze de schuld krijgen van de moord op Kate Moss, gepleegd tijdens een überhip fashionfeestje, zijn ze het middelpunt van een mediaschandaal. Meedogenloos worden ze achtervolgd door de paparazzi.
Zonder een rooie cent vluchten ze naar de Franse Rivièra, de speeltuin voor de superrijken, en bedenken ze een plan om permanent te ‘ontsnappen’ en wederom het goede leven te leven!

De plot is bijzaak. Het verhaal is vooral een excuus om helemaal los te gaan in een parade vol bekende figuren zoals Joan Collins, Jean Paul Gaultier, Stella McCartney en vooral natuurlijk Kate Moss. Ook de rest van de originele cast speelt mee: Julia Sawalha als Saffy, Jane Horrocks als Bubble en June Whitfield als moeder.

SPEELTIJDEN