Alle tickets worden gescand bij de deur van de filmzaal. De reserveermogelijkheid is vervallen per 1 september 2023.
Je kunt wel van te voren tickets kopen voor de gewenste voorstelling, zodat je zeker bent van een plaats bij de voorstelling.

Verkoop Tickets

Standaardtickets en tickets voor donateurs/vrienden, medewerkers en Cineville kunnen bij voorkeur online gekocht worden (Bij de prijzen scrollen naar het juiste kaartje). Hiermee voorkom je wachtrijen bij de kassa en ben je zeker van een plaats. Terugboeken online gekochte tickets is ook mogelijk.
Sinds enige tijd is het mogelijk online te betalen met tickets met kortingscode en de bioscoopkaart. T.z.t. zal online betalen met de MaDiWoDo bon ook mogelijk gemaakt worden.

Kopen aan de kassa kan ook nog steeds. Maar deze tickets kunnen -in tegenstelling tot online aangeschafte tickets- niet teruggeboekt worden.

Alle andere tickets kunnen uitsluitend via de kassa worden verkregen. Wil je zeker zijn van een plaats, dan kun je vooraf altijd al een ticket kopen bij de kassa.

Reguliere films

Losse verkoop € 11,00
Donateurs en Vrienden € 8,50 Door twee tickets tegelijk te kopen (aantal op 2 zetten) kan men een tweede persoon voor dezelfde prijs meenemen.
Scholieren & CJP pashouders € 7,00
Bij een première geldt bij de eerste vertoning (op donderdag) een speciale lage prijs van € 7,00

Kinderfilms
Kinderen € 7,00
Volwassenen en begeleiders € 7,00
Kinderen onder de 10 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Cinevillepas
Filmhuis Zevenaar is aangesloten bij Cineville.  Bij speciale vertoningen kan een kleine toeslag worden gevraagd, dit staat dan duidelijk vermeld op de website.

Gelrepas
€ 8,50 .
Op vertoon van je pas, kun je zonder betalen een ticket ontvangen. Je pasnummer wordt genoteerd en het bedrag wordt achteraf van je tegoed afgeschreven.

Cadeaubonnen
Cadeaubonnen kunnen online en aan de kassa gekocht worden en ook verzilverd. De standaard waarden zijn gerelateerd aan de filmprijs (€ 7,00 en € 11,00) en €25,00. Een vrije keuze van het bedrag is ook mogelijk. De cadeaubonnen kunnen ook in gedeelten verzilverd worden. Zie de toelichting en doorverwijzing bij “Online Kopen”
Lunch&Filmbon (samenwerking EetLokaal en Filmhuis) €21,- p.p.
Diner&Filmbon (samenwerking EetLokaal en Filmhuis) €29,50 p.p.
Deze twee kortingsbonnen kun je aan de kassa en ook bij het Eet-lokaal kopen.
Nationale Bioscoopbon: bedrag naar keuze tussen € 5,- t/m € 150,-

Podium activiteiten en speciale voorstellingen
Prijzen zijn variabel en staan vermeld bij de activiteit. Dit geldt bijvoorbeeld voor: podiumvoorstellingen, muziekfilms, live stream concerten en extra lange films. Let op: Donateurs en vriendenkorting zijn hierbij niet altijd van toepassing, dit staat altijd vermeld op de website.

Betalen
Wij accepteren aan de kassa alleen pinbetalingen. Je kunt ook met de CJP Cultuurkaart, Nationale Bioscoopbon, MaDiWoDo kaart betalen.