Het gespleten leven van een buikspreker
Regisseur: Theo Maassen - Bruno Vanden Broecke, Ruben van der Meer, Ellen Parren, Christine de Boer, Jan-Paul Buijs - Nederland - 2017 - 1 uur 30 minuten

Theo Maassens regiedebuut is een hilarische tragikomedie over buikspreker Gerard (Bruno Vanden Broecke) die met zijn hondsbrutale pop Billy, al tien jaar een immens populair theaterduo vormt. Ze trekken volle zalen en op het podium zijn ze een geoliede machine. Achter de schermen botert het echter heel wat minder tussen de twee. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op de ene en Billy op een andere vrouw.

Billy heeft Gerard in die jaren niet alleen op toneel totaal overvleugeld, maar heeft het ook buiten het theater inmiddels geheel voor het zeggen: Billy bepaalt in alle opzichten Gerards leven. Gerard is de lol in het optreden kwijtgeraakt en als hij heel eerlijk is ook de lol in het leven.
Wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel (Christine de Boer), maar Billy op hetzelfde moment als een blok valt voor de supersexy voetbalvrouw Belinda (Ellen Parren), beseft Gerard dat het echt de hoogste tijd wordt dat hij zijn leven weer in eigen hand neemt. Daar is Billy het echter totaal niet mee eens. 

SPEELTIJDEN