Een perfect gezin.
Regisseur: Arne Lindtner Næss - Tijs Pacanda, Marc Nochem, Lola Sterre van den Broek, Peggy Vrijens, Passies-Michielsen, Lux Parser, Daan van Rijssel, Hymke de Vries, Filip Bolluyt, Aiko Beemsterboer - Noorwegen - 2017 - 1 uur 23 minuten

Aan het begin van het nieuwe Kids filmseizoen organiseert Filmhuis Zevenaar drie Opa en Oma middagen. De grootouders hebben daarbij weer gratis entree en voor de kleinkinderen geldt het normale tarief. We vertonen de vijfde film van de razend populaire vertelling over de twee beste vrienden Casper en Emma.

Dit keer gaan ze op vakantie naar de bergen in Noorwegen. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt, ver van de bewoonde wereld. Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn op reis te gaan. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader.
Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas, de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s. En dat in de woeste natuur van Noorwegen. Als dat maar goed afloopt!

SPEELTIJDEN