--- Premièrefilm ---

De veertigjarige Fabiola observeert de relatie tussen haar vader en haar veertienjarige dochter. Haar gevoel waarschuwt haar dat er iets mis is. Een reis naar het geboorte-eiland van haar vader dwingt haar om het verleden van haar familie opnieuw te bezien.
Regisseur: Claudia Pinto - Juana Acosta, María Romanillos, Alfredo Castro, Héctor Alterio, Carme Elias - België/Nederland/Spanje - 2021 - 1 uur 37 minuten

Fabiola is getraumatiseerd door een duikongeluk waarbij haar man om het leven kwam. Om te ontsnappen aan haar paniekaanvallen, besluit ze wat tijd door te brengen in een huis dat haar familie bezit op een eiland voor de Spaanse kust.
Op het eiland heeft Fabiola het gevoel dat er iets niet klopt in de relatie tussen haar vader en tienerdochter Gabi. Maar is dat echt zo, of is het Fabiola’s paranoia? In de loop van een paar dagen glijdt Fabiola langzaam af in een spiraal van wantrouwen en verwarring. Ze moet al haar herinneringen opnieuw tegen het licht houden. En ze is gedwongen haar verleden en dat van haar familie in een heel nieuw licht te zien.

SPEELTIJDEN