Lemon Squeeze, weet goed de sfeer en stijl van een tijdperk op te roepen.
Gezelschap: Lemon Sqeeuze - 1 uur 30 minuten

Tijdens dit concert neemt Lemon Squeeze u mee op een muzikale wereldreis langs verschillende landen en muziektradities. Een reis ook door de tijd, waarin ze muziek uit een recent en iets verder verleden weer in uw herinnering omhoog halen. Sommige liedjes zullen u bekend in de oren klinken; misschien ontlokt het u een glimlach of een gevoel van weemoed.
Elk concert doet het kwartet weer andere landen aan met elk hun eigen kenmerkende muziek: van Jiddische klezmermuziek uit Oost Europa en een ballade uit Ierland tot cajun uit de Mississippi-delta; van populaire muziek uit Mexico en het Caraïbisch gebied tot traditionals uit Oost Afrika en Indonesië.

De muzikanten van Lemon Squeeze hebben uiteenlopende muzikale achtergronden en spelen meerdere instrumenten waardoor ze goed de sfeer van verschillende genres weten op te roepen.

Het kwartet wordt gevormd door: Henk Ankoné (zang, gitaar en ukelele), Theo Worm (klarinet, banjo en mandoline), Nico Hoogland (accordeon) en Gérard Baldeo (gitaar en basgitaar).

Tijdens dit concert worden de liedjes ondersteund door beelden op het filmscherm.

Website: www.lemon-squeeze.webnode.nl
Standaard € 10,00 Vrienden en Donateurs € 8,00
Zondagmorgen 18 november 2018 om 11.00 uur

SPEELTIJDEN