Waar liefde je al niet naar toe brengt
Regisseur: Thea Sharrock - Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer - Verenigde Staten - 2016 - 1 uur 50 minuten

Vaak vind je de liefde waar je haar niet verwacht, soms brengt het je naar een plek waar je nooit had gedacht te zullen gaan. Het leven van dorpsmeisje Louisa Clark verandert plotseling, wanneer zij wordt ingehuurd om de zorg op zich te nemen voor Traynor, een jongeman die gehandicapt is geraakt door een motorongeluk.

Me Before You, gebaseerd op het succesvolle boek Voor jou van Jojo Moyes, is een prachtige film geworden. Een zwaar onderwerp, maar een luchtige opzet en ook nog behoorlijk wat humor.
Een zeer geslaagde boekverfilming, regisseur Thea Sharrock is trouw gebleven aan het boek, en de kleine aanpassingen die zijn gemaakt of dingen die zijn weggelaten, maken de film alleen maar sterker.
De acteurs weten je mee te slepen en zetten hun rollen goed neer. Emilia Clark (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games series) zijn perfect gecast als de hoofdpersonen van dit verhaal.

Al met al zeker een film die je moet zien als je van bijzondere en romantische films houdt. Dat komt vooral door de chemie tussen de twee acteurs

SPEELTIJDEN