Akoestische eigen liedjes en de betere covers
Gezelschap: Wingspan - 1 uur 30 minuten

Wingspan brengt akoestische liedjes waarbij de kracht van de zang, van de compositie en van de tekst voorop staat. Van ritmisch en uptempo nummers tot ingetogen ballades. De nadruk ligt op eigen geschreven liedjes die elk een persoonlijk verhaal vertellen. Maar de betere covers komen ook voorbij. De eigen geschreven liedjes gaan over periodes in het leven, vaak ingekleurd door elementen uit de natuur, zoals de seizoenen, vogels en kleuren. Soms als metafoor. De muziek kenmerkt zich door meerstemmige zang, begeleid door een reeks van verschillende instrumenten.

Anna’s grootste passie is zingen. Ze houdt van romantische, sprookjesachtige muziek en schrijft liedteksten en zangmelodieën. Met haar stem neemt zij eenieder mee in hogere sferen.
Toine is gitarist, componist en tekstschrijver. Hij trad op in verschillende formaties en nam een lp en diverse cd’s op. Een vijftigtal liedjes staan geregistreerd bij Buma|Stemra.
Femke is van jongs af aan met muziek bezig. Zij bespeelt naast gitaar diverse andere instrumenten en zingt graag mee. Sinds enkele jaren schrijft zij ook eigen werk.

In Wingspan komen alle passies en kwaliteiten samen en slaan Anna, Toine en Femke hun vleugels uit en gaan kijken waar de wereld hen brengt!

Wingspan:
Anna Moeskambarjants: zang
Toine Claessen: gitaar, mandoline & zang
Femke de Backer: gitaar, piano, xylofoon, fluiten, djembé, cajon & zang.

Zondag 8 oktober 11.00 uur
Toegangsprijs € 12,50 Donateurs € 10,00

SPEELTIJDEN